Ara

Cengiz Numanoğlu´nun yazdığı ´´Farkında mısın?´´ adlı şiirden bir bölüm okuyan 4/A sınıfı öğrencimiz Aleyna Yiğit´e teşekkür ediyoruz.

Ara

1/A sınıfının g sesi hissettirme, hece, kelime ve metin okuma çalışmaları.

Ara

Miniklerimize okuma yolunda başarılar dileriz.

Ara

Okulumuzdaki 1. Kademe okuma yazma kursu devam etmektedir. 20 Ocak 2019 günü son bulacaktır. Devamında açılacak olan 2. kademe kursumuz için de kitaplarımız şimdiden temin edilmiştir. Kurslarımıza olan desteklerinden dolayı Tuşba Halk Eğitim Merkezi çalışanlarına ve Müdür Yardımcısı Abdulhamit KULTAS beye teşekkürlerimizi sunarız. Hepsine çalışmalarında başarılar dileriz.

Ara

Aralık ayında da değerler eğitimi çalışmalarımız, dürüstlük değerini kazandırıcı etkinliklerle devam etmektedir.

Ara

Miniklerimizin okuma aşkının hiç sönmemesi dileğiyle, hepsine başarılar dileriz.

Ara

Şiirin düz yazıdan farkı şudur, az kelimeyle çok şey söylemek.

Ara

El becerilerinde gösterdikleri yetenekten dolayı bütün öğrencilerimizi kutlarız.

Ara

Miniklerimizin okuma heveslerinin daimi olması dileğiyle, hepsine okuma hayatlarında başarılar diliyoruz.

Z sesi tekrar çalışması.

Ara

Bütün bıcırıklarımıza ve desteklerini esirgemeyen velilerine gayretlerinden dolayı teşekkürler.

Ara

Miniklerimize zorlu okuma sürecinde başarılar diliyoruz.

Ara

Ç sesi kelimeleri görselli duvara asma, deftere yapıştırma kartları ve Ç sesi görsel dikte çalışmaları (5 Adet); Diğer seslerle ilgili görsel çalışmalarımızın bağlantısı sayfanın altındadır.

Ara

Öğretmenimize, öğrencilerine ve velilerine emekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Ölçüm sonuçları aşağıdaki bağlantıdadır.