Ara

Günleri kavratmak ve p sesini dikte etmek amaçlı çalışma. Miniklerimize kolaylıklar dileriz.

Ara

Miniklerimize okuma yolunda başarılar dileriz. İleride elinizden kitap düşmez inşallah.

Ara

P sesi kelimeleri görselli duvara asma, deftere yapıştırma kartları ve P sesi görsel dikte çalışmaları (5 Adet); Diğer seslerle ilgili görsel çalışmalarımızın bağlantısı sayfanın altındadır.

Ara

Bıcırıklara okuma yolunda başarılar dileriz. Sadece okumak değil, önemli olan okuduğunu anlamaktır.

Ara

Çocuklarımızın öğrenme azimlerinin daimî olması dileğiyle, hepsine başarılar dileriz.

Ara

Öğrencilerimize okuma yolunda canıgönülden başarılar diliyoruz.

Ara

C sesi kelimeleri görselli duvara asma, deftere yapıştırma kartları ve C sesi görsel dikte çalışmaları (5 Adet); Diğer seslerle ilgili görsel çalışmalarımızın bağlantısı sayfanın altındadır.

Ara

Son seslere yaklaştığımız bu günlerde, miniklerimiz okuma yolunda azimle ilerliyor. Hepsine başarılar dileriz.

Ara

Ş sesi kelimeleri görselli duvara asma, deftere yapıştırma kartları ve Ş sesi görsel dikte çalışmaları (6 Adet); Diğer seslerle ilgili görsel çalışmalarımızın bağlantısı sayfanın altındadır.

Miniklerimize başarılar dileriz.

Ara

Çok şükür, uzun zamandan beri beklenen kar yağışı bugün itibariyle köyümüzde de etkisini göstermeye başladı. Kar adeta dört gözle yağması beklenen çok değerli bir berekettir. Toprağa can, suya katkı, ürünlere bereket, herkese sevinç verir. Öğrencilerimizin yüzündeki gülücüklerin eksik olmaması dileğiyle...

Ara

G sesi kelimeleri görselli duvara asma, deftere yapıştırma kartları ve G sesi görsel dikte çalışmaları (4 Adet); Diğer seslerle ilgili görsel çalışmalarımızın bağlantısı sayfanın altındadır.

Ara

Okulumuzda eksik olan temizlik malzemeleri, okul-aile birliğinin destekleri ile karşılanmıştır. Okul-Aile birliğimize ve bütün velilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

İstiklal Marşımızı ezberleme yolunda öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ara

2/A Sınıfı öğrencilerimiz Kıvanç Kerim Yiğit, Burak Yiğit ve Musa Barut´un sesli okuma çalışması.