Ock

Kursumuzun son gününde kursiyerlerimize uyguladığımız teorik ve pratik sınavlarımız ile Okuma Yazma Seferberliği kapsamında açtığımız 1. Kademe Okuma Yazma kursumuz sona ermiştir. Kursiyerlerimizi, gösterdikleri gayretten dolayı tebrik eder, okuma azimlerinin bir ömür boyu eksilmeden sürmesini dileriz.

Ock

1/A Sınıfımızın öğrencilerine okuma azimleri ve velilerine yılmaz desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tatilde bol bol kitap okuyun afacanlar.

Ock

J sesi kelimeleri görselli duvara asma, deftere yapıştırma kartları ve J sesi görsel dikte çalışmaları (2 Adet);

Ock

Miniklerimize sonsuz başarılar diliyoruz.

Ock

F sesi kelimeleri görselli duvara asma, deftere yapıştırma kartları ve F sesi görsel dikte çalışmaları (3 Adet);

Ock

Gökhan Evliyaoğlu´nun Allah´ın Melekleri adlı şiirini, 4/A sınıfından Nisanur Barut adlı öğrencimiz seslendiriyor. Kendisini tebrik ediyoruz.

Ock

Miniklerimize gösterdikleri gayretten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Ğ sesi kelimeleri görselli duvara asma, deftere yapıştırma kartları ve Ğ sesi görsel dikte çalışmaları (2 Adet);

Ock

Miniklerimiz artık okuyor ve heyecanla seslerin bitmesini bekliyor. Hepsine başarılar dileriz.

Ock

V sesi kelimeleri görselli duvara asma, deftere yapıştırma kartları ve V sesi görsel dikte çalışmaları (3 Adet); Diğer seslerle ilgili görsel çalışmalarımızın bağlantısı sayfanın altındadır.

Ara

Bütün bıcırıklara başarılar dileriz.

Ara

Cengiz Numanoğlu´nun yazdığı ´´Farkında mısın?´´ adlı şiirden bir bölüm okuyan 4/A sınıfı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

H sesi kelimeleri görselli duvara asma, deftere yapıştırma kartları ve H sesi görsel dikte çalışmaları (2 Adet); Diğer seslerle ilgili görsel çalışmalarımızın bağlantısı sayfanın altındadır.

Ara

Gönüllülük esasıyla yaptığımız, 1. sınıflar için destekleme çalışmalarımız hafta sonları aralıksız olarak devam ediyor. Her şey onların daha iyi okuması için.

Ara

Seslerde sona geldikçe miniklerimizin okuma azmi katlanarak artıyor. Hepsine kucak dolusu sevgiler gönderiyoruz.