Etiket Sonuçları: 1. Sınıflar

Ock

Miniklerimize sonsuz başarılar diliyoruz.

Ock

Miniklerimize gösterdikleri gayretten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

Miniklerimiz artık okuyor ve heyecanla seslerin bitmesini bekliyor. Hepsine başarılar dileriz.

Ara

Gönüllülük esasıyla yaptığımız, 1. sınıflar için destekleme çalışmalarımız hafta sonları aralıksız olarak devam ediyor. Her şey onların daha iyi okuması için.

Ara

Miniklerimize okuma yolunda başarılar dileriz. İleride elinizden kitap düşmez inşallah.

Ara

Öğrencilerimize okuma yolunda canıgönülden başarılar diliyoruz.

Miniklerimize başarılar dileriz.

Ara

1. Sınıflar 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Rehberlik Planımız ve Aylık Raporları;

Ara

1. Sınıf öğrencilerimize, yoğun geçen okuma-yazma sürecinde destek amaçlı, gönüllülük esasıyla yaptığımız çalışmamızda, soğuk hava şartlarına rağmen devam sağlayan, sıcak sınıfımızı daha da ısıtan miniklerimize gösterdikleri gayretten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Miniklerimizin bugünkü matematik çalışmasından görseller;

Ara

Tatillerinden feragat edip, anneleriyle okullarına okuma öğrenmeye gelen miniklerimin hepsinin alnından öpüyorum.